cistella

nom preu unitat quantitat preu total
 subtotal 0,00 €
 TRANSPORT 0,00 €
 iva (4% LLIBRES 21% TRANS.) 0,00 €
 total 0,00 €
No es pot tramitar la cistella. La comanda mínima és de 30 €.

                                                 PROPOSTA DE PARADA PER SANT JORDI


Com cada any, en aquesta diada tan assenyalada, Lletra col·labora amb nombroses escoles i associacions de mares i pares contribuint així a dinamitzar culturalment aquesta bonica festa.

SENSE COMPROMÍS:

El nostre suport consisteix en deixar-vos en dipòsit els llibres necessaris per muntar una parada. Això vol dir que sense cap obligació, ni compromís de quedar-vos cap llibre, us els enviarem. Només us facturarem els que vengueu (proposta compatible amb altres distribuïdores).

LLIBRES MÉS ECONÒMICS I AMB QUALITAT:
Triem amb criteris pedagògics els millors llibres d’oferta de les diferents editorials i aconseguim que el cost de compra per l'escola o l’ampa quedi considerablement reduït. A més a més, al ser el preu de venda lliure, els marges de benefici són més amplis.  

FEU LA RESERVA AMB TEMPS:

Si la vostra escola o ampa està interessada, només cal que truqueu preferiblement abans del 20 de març, per tal de poder reservar i preparar els llibres amb temps suficient.

SI VOLEU REGALAR UN LLIBRE ALS INFANTS PER SANT JORDI:
També us oferim un ampli assortit al millor preu i amb descomptes addicionals. Reserveu-los el més aviat possible per tal de garantir la totalitat de la comanda. Si necessiteu més informació, no dubteu a trucar-nos. 

MÉS DE 20 ANYS CREIXENT AMB LES ESCOLES!